Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/02/vseukrainska-partija-peremoga-palchevskogo-vserioz-i-nadovgo-andrii-palchevskii.htm
новини, 2 вересня 2020

Всеукраїнська партія «Перемога Пальчевського» всерйоз і надовго – Андрій Пальчевський


Громадський діяч і підприємець Андрій Пальчевський заявив, що його політична сила «Перемога Пальчевського» стала альтернативою для всіх українців, які перестали довіряти нинішній владі. Таку позицію політик висловив в інтерв'ю телеканалу News One.


«Ми тут надовго і всерйоз. Наша партія «Перемога Пальчевського» створена тому, що утворилася зона недовіри до новообраних і старообранних політичних гравців, яких народ хоче відправити на смітник історії. Тому повинні бути інші люди», - сказав Андрій Пальчевський.


Він також розповів, чому створив політичну силу «Перемога Пальчевського» і як відбирає людей до своєї команди.


«Під тиском безлічі киян я вирішив йти на вибори. «Перемога Пальчевського» - це всеукраїнська партія. Відчув це особисто, під час поїздки в Рівненську область. Я відбирав людей, які підуть від нашої команди на вибори. Наприклад, Віталій Герман, який піде на мера Рівного, він все життя пропрацював у місцевому самоврядуванні. Зараз у нього з'явилася можливість висуватися», - зазначив Пальчевський.


Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила «Перемога Пальчевського», лідером якої є Андрій Пальчевський. Політик вже представив у Київській та Рівненській областях команду партії, яка буде брати участь у місцевих виборах 25 жовтня цього року. У найближчі місяці Пальчевський планує представити свою команду по всій Україні.


1824Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: