Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/11/zaproshuemo-do-uchasti-u-gendernii-media-shkoli.htm
новини, 11 серпня 2020

Запрошуємо до участі у Гендерній медіа-школі

Волинський прес-клуб, Гендерний центр Волинської області та «Медійна програма в Україні» (Internews) запрошують журналістів/журналісток регіональних медіа до участі у V Гендерній медіа-школі, яка відбудеться 11-13 вересня в м. Київ.

Метою Школи є підготовка фахівчинь/фахівців із гендерних питань, формування мережі гендерних агенток/агентів змін, поширення ідей гендерної рівності в регіональних медійних середовищах та серед їх цільової аудиторії.

Після завершення Школи її учасниці/учасники матимуть можливість отримати ресурсну (фінансову та експертну) підтримку на створення матеріалів на гендерну тематику, організацію тематичних заходів у своїх регіонах, партнерство в подальшій діяльності організаторів Школи тощо.

Організатори компенсовують обраним учасницям/учасникам проїзд (не вище 2 клас інтерсіті, або купе), забезпечують проживання (одномісне поселення) та харчування. Захід відбуватиметься із дотриманням заходів безпеки, які діятимуть на той час у країні.

У випадку загострення ситуації школа відбудеться онлайн. Для участі в Гендерній медіа-школі просимо заповнити онлайн-заявку.

Останній термін зголошення – 25 серпня 2020 р., 24:00. Про результати відбору учасниці й учасники будуть поінформовані до 28 серпня 2020 р. включно.

Якщо у вас виникатимуть питання – пишіть, будь ласка, на e-mail: [email protected].

____________

Гендерна медіа-школа відбуватиметься в межах проекту «Гендерночутливий простір сучасної журналістики», що реалізовується Волинським прес-клубом у партнерстві з Гендерним центром Волині, Незалежною громадською мережею прес-клубів України та за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews


1148Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: