Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/11/dvi-sotni-ukrainskih-budivelnikiv-virushili-na-robotu-do-izrailju-sered-nih-dvoe-z-kirovogradschini.htm
новини, 11 серпня 2020

Дві сотні українських будівельників вирушили на роботу до Ізраїлю: серед них двоє з Кіровоградщини


Днями (06. 08. 2020 р.) перша група із 187 працівників, після довгого очікування, спричиненого карантинними заходами внаслідок пандемії COVID-19 у Світі, успішно працевлаштована в Державі Ізраїль! 


У рамках Угоди, ізраїльські роботодавці забезпечили українських працівників місцем роботи на будівництві. Кожен працівник захищений та працює за контрактом та відкритою робочою візою В/1.


До групи увійшли представники різних областей України, віком від 21 до 55 років. Серед них і двоє мешканців Кіровоградщини (будівельники з Долинської та Новомиргорода), повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


З метою захисту життя та здоров’я українських працівників в умовах карантину, роботодавці повністю взяли на себе організацію 14-денної обсервації: забезпечили працівників безкоштовним трансфером з аеропорту до місця обсервації, орендували за власний кошт житло, забезпечують харчуванням, підключенням до Інтернету та телефонного зв’язку. Уся група уже розселена. Після карантину українські працівники одразу розпочнуть роботу. 


У випадку необхідності працівник може звернутися до координатора, закріпленого за ним, або до представника по правам іноземних працівників Міністерства Праці Держави Ізраїль чи за телефоном Кол-Центру Центру Міжнародної Міграції та Інтеграції та Управління Народонаселення і Міграції, що працює спеціально для іноземних працівників у Ізраїлі. 


Тим часом в Україні продовжується набір групи будівельників на V тур працевлаштування у Ізраїлі за вакансіями:


- арматурник

- опалубник

- штукатур

- плиточник


Подати заявку на офіційне працевлаштування у Державі Ізраїль за вакансіями арматурник, опалубник, плиточник та штукатур можна у будь-якому центрі зайнятості Кіровоградщини.


За більш детальною інформацією Ви можете ознайомитись на сайті або за телефонами:

097 2025588

093 2025588

http://israeljobofficial.org.ua/


Усі консультації надаються БЕЗКОШТОВНО! 


Довідково: Можливість тимчасового працевлаштування кваліфікованих працівників на ринку праці Держави Ізраїль надана українським громадянам у рамках міждержавної двосторонньої Угоди, укладеної між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль від 07 червня 2016 року (ратифікована Законом № 1747-VIII від 16.11.2016).


   



1324Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: