Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/07/rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-u-litnii-pozhezhonebezpechnii-period-foto-.htm
новини, 7 серпня 2020

Рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки у літній пожежонебезпечний період (ФОТО)


7 серпня фахівці Світловодського міськрайонного відділу та Компаніївського районного сектора Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців Шевченківського мікрорайону м. Світловодськ та поспілкувались з жителями селища міського типу Новгородка.


Головним питанням, яке обговорювали рятувальники із громадянами – як вберегти життя, здоров’я, майно і навколишнє середовище від пожеж та інших надзвичайних подій.


Так, мешканці Світловодська і Новгородки дізнались про статистику пожеж, головні причини загорянь у побуті, на території приватних домоволодінь, у екосистемах, під час польових та городніх робіт. Рятувальники детально розповідали, які заходи безпеки необхідно вжити кожному, щоб пожежі не спричинили біди: регулярно перевіряти справність побутових електросистем, вимикати побутові електроприлади із розеток перед виходом з дому, пильнувати дітей та дбати про їх безпеку, не розводити багаття на подвір’я, у лісі, не підпалювати суху рослинність в полі або на городі. 


Окремо було висловлено попередження про трагічні наслідки порушення правил безпеки під час відпочинку біля водойм, а також надано рекомендації щодо порядку дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


Усі, з ким спілкувались фахівці Служби порятунку, отримали застережні листівки із правилами безпечної життєдіяльності влітку, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


               


829Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: