Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/29/u-seli-na-kirovogradschini-budujut-pishohidnii-mist-cherez-richku.htm
новини, 29 липня 2020

У селі на Кіровоградщині будують пішохідний міст через річку


У селі Головківка Олександрійського району Кіровоградської області будують пішохідний перехід через річку Бешка. Роблять це тому, що автомобільний міст закриють на два місяці на капітальний ремонт – розповів Суспільному голова Приютівської громади Андрій Коломійцев. Людям, з його слів, не доведеться долати додаткових 7 кілометрів, щоб дістатися на іншу сторону села. Кладка допоможе скоротити шлях.


Річка Бешка розділяє Головківку вздовж на дві частини. Через неї є 8 пішохідних переходів, якими користуються місцеві жителі – це дві тисячі людей. Пішохідний міст будують поряд з автомобільним. За словами старости Головківського старостинського округу Тетяни Кузьменко, до найближчого мосту через річку 7 кілометрів.


”Люди запанікували, тому що в обхід далеко йти і вони не знали – чи буде споруджена якась переправа, оскільки проєктом це не передбачено. Вирішили побудувати переправу за гроші з місцевого бюджету”.

На будівництво мосту витратять близько 47 тисяч гривень з бюджету селищної ради


Голова Приютівської громади розповів, що на будівництво витратять близько 47 тисяч гривень з бюджету селищної ради. Завершити його планують у серпні 2020 року, до початку будівництва автомобільного мосту.


2003Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: