Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/20/u-kropivnitskomu-p-janii-vodii-katav-troh-hlopchakiv-na-citroeni-ta-tikav-vid-patrulnih.htm
новини, 20 липня 2020

У Кропивницькому п’яний водій катав трьох хлопчаків на Citroenі та тікав від патрульних


Патрулюючи містом Кропивницький, інспектори виявили автомобіль Citroen C-Elysee, водій якого порушив правила дорожнього руху. Подія трапилась вчора, 19 липня, близько 16-ї години на вулиці Варшавській - повідомляється на фейсбук сторінці Патрульна поліція Кіровоградської області.


На законну вимогу патрульних зупинитись, водій лише збільшив швидкість і вдався до втечі. При цьому рухався заднім ходом, чим наражав на небезпеку не тільки себе, а й своїх пасажирів – трьох хлопчаків. На щастя, від такої агресивної їзди ніхто не постраждав, проте діти сильно налякались.


Під час розмови патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду за допомогою алкотестера – 2,07 проміле, що у 10 разів перевищило допустиму норму. Також у чоловіка не було реєстраційного документа на автівку.


На 45-річного водія Citroen патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.



2061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: