Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/03/kropivnichanka-ne-zmogla-potrapiti-do-likarja-bo-vin-cherguvav-na-punkti-zdachi-zno.htm
новини, 3 липня 2020

Кропивничанка не змогла потрапити до лікаря бо він чергував на пункті здачі ЗНО



В редакцію  сайту «Кіровоград24» звернулась схвильована мама 5-річної дитиня, яка намагалась потрапити до педіатра, але його направили чергувати на пункт здачі ЗНО:


«Я заздалегідь записалась в електронну чергу на прийом до педіатра в зручний для мене день і час. В передбачений час прийшла з дитиною в амбулаторію, але з’ясувалось, що наш лікар в цей день чергує на пункті ЗНО.


У зв’язку з чим у мене виникає питання:

Чому в закладах освіти немає медичних пунктів, медичного персоналу?


Чому цим має займатись мій дільничний лікар, в якого і так вдосталь роботи?


Чому я обравши саме ЦЬОГО лікаря повинна звертатись до ІНШОГО? ІНШОМУ я не довіряю здоров’я своєї дитини!


Я працюю, тому наявність в новій системі електронної черги дуже полегшило мені життя. Тепер мені не доводиться витрачати цілий день, щоб потрапити до лікувального закладу. Я приходжу в зазначений час і за 15 хвилин вирішую всі свої питання зі СВОЇМ лікарем.


І нарешті, чи можливо щоб Міністерство освіти та інші організації, через свої власні потреби, не порушували мої права як пацієнта та налагоджений графік роботи поліклініки і лікарів яких МИ ОБРАЛИ?


Можливо можна якось змінити цю невеселу практику на майбутнє?


Реформа медицини для того й розпочалась, щоб пацієнти були вчасно, безкоштовно та якісно оглянуті своїм лікарем-педіатром чи терапевтом, щоб між нами (лікар – пацієнт) склались справді «сімейні» відносини».


1628Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: