Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/14/u-kropivnitskomu-startue-chelendzh-ja-znaju-svii-vil-status-a-ti-.htm
новини, 14 травня 2020

Челендж «Я знаю свій ВІЛ-статус. А ти?» стартує у Кропивницькому


З нагоди Європейського тижня тестування на ВІЛ, який розпочинається з 17 травня, у Кропивницькому відбудеться челендж «Я знаю свій ВІЛ-статус. А ти?». Його організатори – благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький» та благодійний фонд «Повернення до життя», які спільно втілюють проект HealthLink «Прискорення зусиль України з метою подолання епідемії ВІЛ» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) - інформує Вікторія Семененко, PR-менеджер БО "100 відсотків життя. Кропивницький".


У рамках челенджу необхідно у соціальній мережі «Фейсбук» розповісти свою історію про те, як вперше протестувалися на ВІЛ та закликати подбати про власне здоров’я. Історії слід публікувати під #HealthLink_Krop.У дописі слід відзначити десятьох друзів та партнерські організації, які розкажуть про свій досвід у сфері протидії ВІЛ.


Діліться власними історіями з тестування на ВІЛ! Ваша історія може стати мотиватором для інших уже завтра піти до сімейного лікаря і пройти експрес-тестування на ВІЛ!


фото - uamodna.com

1236Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: