Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/31/na-kirovogradschini-novih-vipadkiv-zahvorjuvannja-na-covid-19-ne-zareestruvali.htm
новини, 31 березня 2020

На Кіровоградщині нових випадків захворювання на COVID-19 не зареєстрували



Станом на 13:00 31 березня на Кіровоградщині не зареєстровано нових підтверджених лабораторним методом випадків захворювання на коронавірус. Чотири чоловіки, яким діагностували COVID-19 29 березня продовжують перебувати на госпіталізації.



Про це під час брифінгу розповіла головна санітарна лікарка області Надія Оперчук сьогодні, 31 березня - інформує пресслужба Кіровоградської ОДА.



«За останню добу в області фахівці лабораторного центру відпрацювали п’ять підозр на COVID-19 серед мешканців області. Серед них одна підозра – у Долинському районі, дві – у Кропивницькому, одна – у Новоукраїнському районі, одна – у Маловисківському районі. Усі були перевірені методом ПЛР-реакції. Результати – негативні», – зазначила Надія Оперчук.



За її словами, сьогодні до обласного лабораторного центру надійшли матеріали для дослідження методом ПЛР-діагностики ще з двох підозр. Позитивний результат експрес-тесту виявили у жінки з Устинівського району, яка перебувала на самоізоляції, і у підлітка з Маловисківського району. До кінця дня будуть відомі результати ПЛР-тестування.



Нагадаємо: Кіровоградська область отримала другу партію благодійної допомоги для медиків, які лікуватимуть хворих на коронавірус. Засоби індивідуального захисту будуть розподілені між лікарнями «першої» хвилі.


відео: Кіровоградська ОДА

2074Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: