Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/22/-zberemo-rechi-dlja-malechi-politseiski-zaklikajut-doluchatisja-do-aktsii.htm
новини, 22 листопада 2019

«Зберемо речі для малечі»: поліцейські закликають долучатися до акції


Цього тижня правоохоронці ще у двох районах відвідали родини, які потребують допомоги, і передали їм дитячі речі та іграшки, повідомляє відділ ювенальної превенції поліції Кіровоградської області.


Окрім збору речей в обласному центрі, громадяни мають можливість долучитися до проведення акції разом із територіальними підрозділами поліції.


Так, працівники Новомиргородського відділення спільно із представниками служби у справах дітейвідвідали родини, які опинилися в складній життєвій ситуації, та передалиїм зимові дитячі речі й іграшки.


В Онуфріївському районі інспектор ювенальної превенціївідділення поліції спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліціїзавітали до сім’ї, яка потребує допомоги, та вручили дітям теплі речі, взуття та іграшки.


Поліцейські вдячні всім небайдужим громадянам, які вже підтримали акцію, та нагадують, що за більш детальною інформацією про її проведення можна звернутися до відділу ювенальної превенції поліції області або до чергових частин територіальних підрозділів. 



998Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: