Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/21/v-oleksandrii-vidkrijut-onovlenii-servisnii-tsentr-mvs.htm
новини, 21 жовтня 2019

В Олександрії відкриють оновлений сервісний центр МВС


У п’ятницю, 25 жовтня, відбудеться відкриття оновленого сервісного центру МВС в м. Олександрія, у рамках якого відбулася презентація тренінгу «Випробуй у безпеці», який орієнтовано на профілактику керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння! 


В м. Олександрія відкриється 119-ий сервісний центр МВС нового зразка та другий оновлений сервісний центр МВС в Кіровоградській області.


Сервісні центри МВС активно відкриваються країною та замінюють колишні МРЕВ. Тут надають послуги з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, заміни або видачі посвідчень водія, довідки про відсутність судимостей.


Сервісний центр МВС оснащений сучасними технологіями, електронною чергою, камерами відеоспостереження, планшетом для оцінки якості клієнта. Тут є і дитячий куточок і буккросинг. 


Їх об’єднує єдина візуальна концепція, зручність та комфорт громадян, клієнтоорієнтований персонал,  прозорий офіс, електронна черга, система оцінки якості надання послуг та якісне обслуговування людей із особливими потребами.


Під час екскурсії відбулася презентація тренінгу «Випробуй у безпеці», який орієнтовано на профілактику керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Для України це нагальна проблема: кожні 8 годин одна людина отримує смертельні травми з вини нетверезих водіїв. Всеукраїнське об’єднання автошкіл ініціювало впровадження тренінгу в програму навчання 40 топових автошкіл та профільних освітніх установ України з метою підвищення відповідальності серед громадян, що планують стати водіями. 



1291Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: