Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/26/zaradi-poroshenka-nachalstvo-zberut-u-filarmonii-a-vsih-inshih-na-ploschi-geroiv-maidanu.htm
новини, 26 лютого 2019

Заради Порошенка начальство зберуть у філармонії, а всіх інших на площі Героїв Майдану


Сайт «Кіровоград24» вже повідомляв, що як стало відомо з власних джерел в Кіровоградській облдержадміністрації, в четвер, 28 лютого Кіровоградщину планує відвідати чинний Президент України та кандидат в Президенти на чергових виборах, що відбудуться 31 березня 2019 року Петро Порошенко.


За нашими даними його візит можливий в два найближчих міста області Кропивницький та Олександрію.


Попередньо стало відомо, що в Кропивницькому Президент матиме зустріч з керівництвом області, районів, міст, керівниками підприємств та установ, представниками громадськості. Це матиме назву Рада регіонального розвитку. За нашою інформацією - це одна з передвиборчих "фішок" нинішньої компанії Порошенка, в рамках якої він має провести такі Ради у всих регіонах країни.


Далі (попередньо о 16:00) має відбутися мітинг за участю Петра Порошенка на площі Героїв Майдану. Очевидно у зв’язку з цим сьогодні зранку на головній площі обласного центра почали терміново прибирати кучугури брудного снігу. 


фото - Украина.ру

4276Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: