Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/26/vzhe-naprikintsi-tsogo-roku-mozhna-bude-zminiti-operatora-i-zalishiti-starii-nomer.htm
новини, 26 квітня 2013

Вже наприкінці цього року можна буде змінити оператора і залишити старий номер

Впровадження послуги перенесення абонентських номерів на мережах мобільного зв’язку розпочнеться з 20 грудня 2013 року, повідомляє  korespondent.net з посиланням на Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ).

Комісія затвердила проект рішення "Про затвердження Положення про надання послуг з перенесення абонентських номерів та використання персональних номерів", яке регулюватиме цей процес. Положення має пройти реєстрацію у Міністерстві юстиції і набути чинності з дня його офіційного опублікування.

Так, даний документ визначає принципи надання послуг з перенесення абонентських номерів, використання персональних номерів, порядок вибору Адміністратора Центральної бази даних (ЦБД) і досудового вирішення суперечок щодо надання певних послуг.

У процесі його обговорення були уточнені окремі пункти. Як вже згадувалося, впровадження послуг на мережах мобільного зв’язку розпочнеться з 20 грудня 2013 року. Впровадження послуг на мережах фіксованого місцевого телефонного зв’язку передбачено з 1 січня 2015 року, проте воно буде здійснюватися за наявності відповідної технічної можливості комутаційних станцій та вузлів, а також у разі придатності власної телекомунікаційної мережі для взаємодії з ЦБД. З 1 січня 2025 дане нововведення стане обов’язковим.

2633Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: