Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/26/ogolosheno-peremozhtsiv-pershogo-turu-ii-vseukrainskogo-konkursu-ditjachih-maljunkiv-na-temu-natsionalnii-bank-maibutnogo-po-kirovogradskii-oblasti.htm
новини, 26 квітня 2013

Оголошено переможців першого туру ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього» по Кіровоградській області

З метою підвищення рівня знань дітей про головний банк країни, виявлення їх творчих здібностей Національним банком України другий рік поспіль проводиться Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього».

Чому саме конкурс дитячого малюнка? По-перше, дитинство - це період, коли формується особистість та закладаються основи майбутнього. Це і підготовка до свідомого дорослого життя, і час, коли людина відкриває для себе світ, коли формується її характер і створюється система духовних цінностей.

По-друге, малюнок покликаний навчити вільно мислити, передавати почуття, фантазувати та виявляти творче начало.

Конкурс проходить в два етапи: перший тур - в регіонах, з визначенням трьох переможців; другий тур – в Національному банку України (м.Київ), в якому приймають участь роботи, які стали переможцями в областях.

Усі діти віком від 9 до 15 років, які бажали взяти участь у Конкурсі мали надіслати свої малюнки в період з 19 березня до 22 квітня 2013 року до територіального управління Національного банку України.

Для участі у першому турі по нашій області надійшло 94 роботи юних художників. Висококваліфікована комісія, до складу якої входили члени Національної Спілки художників України Давидов В.М. та Кир’янова Л.Г. визначила трьох переможців нашого краю. Роботи оцінювалися за такими критеріями:

- відповідність темі Конкурсу;

- художній рівень, композиційна досконалість;

- індивідуальність виконання;

- оригінальність;

- якість виконання, охайність.

В результаті переможцями першого туру Конкурсу були визнані:

·      Рибачук Маргарита, 13 років (м.Бобринець). Назва роботи «Національний банк майбутнього» - І місце;

·      Ємельянова Єлизавета, 13 років (м.Кіровоград). Назва роботи «Національний банк України- Рукавичка» - ІІ місце;

·      Барабан Сергій, 12 років (смт.Олександрівка). Назва роботи «Ми перші, тому що кращі!» - ІІІ місце.

 

На церемонії нагородження, яка проходила 25 квітня 2013 року в приміщенні Управління Національного банку України в Кіровоградській переможцям першого туру Конкурсу було вручено дипломи та цінні подарунки.

   

Окремо, буде відзначено і кожного учасника Конкурсу. Маленькі митці отримають особисті подяки та пам’ятні монети.

 

Роботи переможців будуть направлені до Національного банку України (м.Київ) для участі у ІІ турі Конкурсу, де серед робіт переможців зі всієї України буде визначено трьох переможців Конкурсу.

 

Оголошення та нагородження переможців Конкурсу здійснюватиметься в центральній будівлі Національного банку України (м.Київ, вул.Інститутська,9) під час проведення заходів з нагоди святкування Дня банківських працівників.

Роботи переможців і найкращі роботи учасників Конкурсу експонуватимуться на виставці, яка проходитиме в центральній будівлі Національного банку україни та пересувній виставці. Роботи учасників Конкурсу увійдуть до альбому та календарів на 2014 рік.

3364Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: