Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/25/andrii-nikolaenko-golovnim-kriteriem-tut-e-dobrobut-ljudini-jakii-mozhe-buti-pokraschenii-tilki-cherez-realni-spravi-.htm
новини, 25 квітня 2013

Андрiй Нiколаєнко: Головним критерієм є добробут людини, який може бути покращений тільки через реальні справи!

Про це голова обласної державної адміністрації сказав сьогоднi на нарадi з питань розвитку пiдприємництва за участю голови Ради Федерації роботодавців України Д.В.Фiрташа.

- Втiлення нових соціальних ініціатив, визначених Президентом України, вимагають чесних та прозорих стосунків між владними структурами і бізнесом, - переконаний Нiколаєнко.

За його словами, головним критерієм тут є добробут людини, який може бути покращений тільки через реальні справи. Люди мають отримувати гідну зарплату, а соціально-незахищені верстви населення – необхідну державну допомогу. Це основна мета спільної роботи владних та бізнесових структур.

- Хочу відзначити, що завдяки нашим спільним зусиллям в економіці області спостерігається певне пожвавлення. Ріст промислового виробництва протягом останніх трьох років перевищує середній в Україні. Це свідчить не тільки про поступову стабілізацію, а й є підґрунтям для розвитку усіх сфер життя. За результатами першого кварталу 2013 року обсяги промислового виробництва зросли на 13,5% порівняно із відповідним періодом минулого року. Це третє місце в Україні. У тому числі – завдяки роботі присутніх у цьому залі керівників промислових підприємств, - пiдкреслив голова адміністрації.

3256Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: