Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/24/u-kirovogradi-startue-festival-konkurs-talanti-ridnogo-mista-.htm
новини, 24 квітня 2013

У Кіровограді стартує фестиваль – конкурс “Таланти рідного міста”

У Кіровограді стартує новий проект - Фестиваль-конкурс з художньої самодіяльності «Таланти рідного міста», присвячений відзначенню дня заснування міста Кіровограда, пише офіційний сайт міськради.

Про це повідомила під час прес – конференції у міській раді начальник відділу культури і туризму Анна Назарець. Започаткований фестиваль, відзначила Анна Назарець, передбачає проведення на конкурсних засадах виступів аматорськими колективами підприємств, установ, організацій обласного центру. Триватиме Фестиваль-конкурс з дня оголошення по 1 вересня.

За словами Анни Назарець, Фестиваль-конкурс має виявити та заохотити талановитих виконавців, аматорських колективів для підтримки їх розвитку, розкриття творчого потенціалу та забезпечити подальший розвиток різножанрового народного мистецтва і залучення широкої громадськості до проведення заходів в рамках відзначення річниці з дня заснування міста Кіровограда. До участі у Фестивалі-конкурсі запрошуються аматорські колективи підприємств, установ, організацій міста Кіровограда.

Заявки на участь у Фестивалі-конкурсі приймаються відділом культури і туризму до 1 серпня за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 425-424.

Виступи колективів повинні містити:

- презентацію свого колективу;

- номер художньої самодіяльності

Програма виступу може складатися з наступних номінацій:

- вокально-хоровий (хорові колективи, вокальні ансамблі, ансамблі пісні і танцю, солісти-вокалісти);

- хореографічний (ансамблі класичного, народного, бального, естрадного, сучасного танцю);

З повним текстом Положення про Фестиваль – конкурс та формою бланку заявки можна ознайомитися на офіційному сайті Кіровоградської міської ради у розділі “Культура”

Особливістю проекту буде трансляція всіх виступів колективів в рамках конкурсу Кіровоградською обласною державною телерадіокомпанією. Про це повідомила продюсер КОДТРК Олена Кваша. Канал “Кіровоград” виступить офіційним інформаційним партнером проекту.

За інформацією Олени Кваші, родзинкою проекту стане електронне голосування глядачів на офіційному веб – сайті каналу, яке вплине на визначення переможця фестивалю.

Широку інформаційну підтримку проекту надаватиме також популярна в Кіровограді телерадіокомпанія “ТТВ”. 

Переможці фестивалю будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками від міського голови та Кіровоградської міської ради під час проведення гала-концерту на площі ім. Кірова в день відзначення Дня міста.

4158Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: