Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/24/novii-blagodiinii-rekord.htm
новини, 24 квітня 2013

Новий благодійний рекорд

У середу 24-го квітня відбувся П’ятий Великодній Благодійний Аукціон, організований Кіровоградським обласним художнім музеєм, медіа-групою «весь Кіровоград» та Арт-студією Андрія Кадигроба.

Цього року вдалось зібрати 113 тисяч гривень – 5 400 гривень – вартість квитків, решту заплатили за 34 картини. Ця сума є більшою, ніж у попередні роки (у 2011-му році було зібрано 70 000 грн., а у 2012-му - 96 200 гривень), отже прихильників благородної справи з кожним роком стає все більше! Нагадуємо, що всі кошти - і від квитків, і від продажу картин, - будуть витрачені на купівлю обладнання у дитячу обласну лікарню.

Оргкомітет дякує тим, хто придбав квитки та картини цього року - це Олександр Тарасов та Людмила Шубіна, Олександр Дануца, Вікторія Березкіна та Олена Березкіна, Геннадій та Вікторія Заболотні, Тетяна Тітова, Олександр Гавриленко та Віталій Останній, Любов та Андрій Яновські, Микола Цуканов та Ігор Волков, Сергій Михальонок, Олександр Ткаченко, Людмила Левченко та Січкарь Жанна, Дядечко Ганна та Петренко Олег, Олег Ткаченко, Вадим Мурований та Андрій Богданович, Олександр та Анжеліка Рацул, Олександра та Анна Татарченко, Руслан Згривець і Людмила Згривець, Ксенія Виткалова та Ірина Малик, Наталья Таран та Андрій Лапін, Ірина Григор’єва, Юрій Литвин, Оксана, Тетяна та Єлизавета Юдіни, Олександр Горбунов та Наталя Каташова, Дмитро Овчінніков, Стерпул Катерина та Віктор, Попович Наталя, М’ятович Ганна, Соколов Юрій та Сорока Сергій, Ольга Руденко та Ольга Гріднєва, Михайло Бежан, Сергій та Тетяна Максімові, Роман Серебряков. Таким чином люди різних поколінь і професій об'єднуються для корисної справи – допомоги дітям Кіровоградщини!

4768Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

wiseowl25 квітня 2013 09:58
0
Молодці! Гарна справа!Всім треба відвідати фотовиставку у музеї - тоді благодійників буде більше!
Відповісти
Vika25 квітня 2013 12:13
1
Приходьте!!! Там можна взяти ще й буклет по Аукцioну
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: