Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/23/-stvorjui-svii-kiivstar-jaki-rezultati-prinis-proekt-iz-vtilennja-korisnih-idei.htm
новини, 23 квітня 2013

«Створюй Свій Київстар»: які результати приніс проект із втілення корисних ідей

«Київстар» підтримує ініціативу співробітників для впровадження інновацій у компанії за допомогою проекту «Створюй Свій КИЇВСТАР». За майже два роки дії проекту було реалізовано 40 ідей, корисних для колективу компанії, її клієнтів та суспільства в цілому.

До проекту «Створюй Свій Київстар» вже залучилось більше половини співробітників оператора, які активно подають ідеї, коментують та підтримують ініціативи колег. Всього співробітниками було зареєстровано 605 ідей; з них впроваджено 40, а ще 40 перебувають на етапі реалізації. Більшість ідей, що пропонують співробітники компанії, стосуються продуктів та послуг для абонентів. Завдяки ініціативі працівників «Київстар» нові переваги отримали користувачі «Домашнього Інтернету»: це поява сайту для прокату відеофільмів та нові формати зв’язку з компанією на сторінці «Домашній Інтернет» у Facebook. Також в рамках проекту нові переваги відчули абоненти мобільного зв’язку. Так, з’явились наступні безкоштовні послуги : «Мій номер», що у будь-який момент дозволяє дізнатися номер власного телефону, та «Точний час», що допомагає дізнатися точний час. Були внесені тарифні пропозиції, з якими стали більш доступними міжнародний зв’язок та послуги у роумінгу.

Не менш популярною рубрикою проекту є «Моя компанія», де співробітники висувають ініціативи для розвитку компанії – її бізнесу, культурного середовища та комфортних умов роботи. Серед втілених проектів у цьому напрямку – встановлення автоматів зі снеками та кавою у приміщеннях компанії, створення велосипедної парковки на території головного офісу, облаштування спортивної зали на території Харківської філії. Із втіленням пілотного проекту «Віртуальний офіс» співробітники деяких функцій вже оцінили можливість працювати один день на тиждень з дому. Також були впроваджені такі зручні функції для комунікацій, як розширення можливостей відправки SMS з внутрішнього сайту, Wi-Fi-доступ у центрах обслуговування абонентів, розширення пакету послуг мобільного зв’язку для спеціалістів call-центру. Співробітники активно підтримали й «зелену» ініціативу свого колеги: лише за один рік у центральному офісі було зібрано 4 тони паперу, а отже, врятовано майже 70 дерев.

Також було реалізовано ряд ініціатив, які покращили клієнтський досвід. Це спрощення процедури реєстрації нових та обслуговування існуючих абонентів, зокрема, перереєстрація номеру без присутності абонента в ЦОА, відновлення SIM-карти абонентам передплаченого зв’язку в ЦОА, подання мінімального пакету документів при виконанні процедур, що вимагають підписання договору на послуги зв’язку, та оптимізована кількість документів для підпису корпоративними клієнтами. Усе це дозволило зекономити час спеціалістів і клієнтів компанії та ресурси. Наразі в офісі «Київстар» реалізовується проект, що підтримує атмосферу творчості та натхнення, також ініційований працівником компанії, – галерея «ART-Київстар».

Новим етапом проекту «Створюй Свій КИЇВСТАР» став вихід в оффлайн, у формат дискусійних зустрічей всередині команди. Зазвичай це жваві інтелектуальні дискусії навколо нових тенденцій ринку, запуску нових проектів, проблем та можливостей, які розвивають компанію. Починаючи із серпня 2012 року, вже відбулося 9 зустрічей на такі теми, як виклики телекомунікаційної мережі, розвиток продуктів цифрової музики, читання і розумні розваги від «Київстар», особливості тарифної політики оператора, технічна підтримка мережі, сервісів і клієнтів, оцінка ефективності роботи персоналу, інститут волонтерства та інші.

«Наше бізнес-рішення «Створюй Свій КИЇВСТАР» дозволило багатьом співробітникам висловити свої найсміливіші ідеї та втілити мрії, які допомогли покращити атмосферу у компанії та запропонувати цікаві та корисні послуги нашим абонентам, – говорить Олена Кропив’янська, директор з персоналу та розвитку організації «Київстар». – Ми раді ідеям та ініціативам співробітників, бо все, що ми робимо разом, ще більше об’єднує нас і надихає на нові успіхи».

Проект «Створюй Свій КИЇВСТАР» почав свою роботу у травні 2011 року.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

3547Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: