Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко центр
Дата: 7 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/09/07/davaite-vchiti-angliisku-movu-razom-.htm
афіша, 7 вересня 2021

Давайте вчити англійську мову разом?!

Гончаренко центр

Кропивницький Гончаренко Центр оголошує набір дорослих (18+) на безкоштовний курс «Англійська мова для дорослих» для тих, хто має рівень Beginner (англ. "початківець") та Elementary (англ. "елементарний").


Як потрапити на курс? Спочатку ви заповнюєте анкету, потім адміністраторка Гончаренко центру запрошує вас на одне з пробних занять, котрі проходитимуть у вересні-жовтні. І далі ви зможете прийняти рішення та записатися на курс, який почнеться у першій декаді жовтня.

Для реєстрації заповніть онлайн форму - https://cutt.ly/1WTL322 - і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде запрошення на пробне заняття. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили це повідомлення: 050-884-97-16.

Тривалість курсу - три місяці. Заняття будуть двічі на тиждень - по 1,5 години кожне - і проходитимуть вдень (з 13.00 до 14.30, або з 15.00 до 16.30) за адресою: вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх). Заняття на курсі безкоштовні, але кожен учасник та учасниця повинен буде придбати для себе книжки, за котрими проходитиме навчання, у компанії Green Country і доступ до свого персонального електронного кабінету (вартість 300 грн).

Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop


2264Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: