Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 13 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2020/10/13/palchevskii-vvazhae-scho-v-ukraini-povinen-buti-kompleksnii-pidhid-do-zakupivli-vaktsini-i-preparativ-dlja-likuvannja-covid-19.htm
політика, 13 жовтня 2020

Пальчевський вважає, що в Україні повинен бути комплексний підхід до закупівлі вакцини і препаратів для лікування COVID-19


Кандидат в мери Києва від політичної сили «Перемога Пальчевського» Андрій Пальчевський рекомендував використовувати комплексне рішення при закупівлі вакцини і ліків від коронавіруса, використовуючи зарубіжний досвід. Про це він повідомив в ефірі телеканалу Україна 24.


«Необхідно провести підготовку громадської думки до того, що повинна бути багатовекторність в закупівлі вакцин і препаратів, які показали особливу ефективність в боротьбі з коронавірусом. До них відноситься гормон дексаметазон. Також до них відносяться препарати, в яких використовуються антитіла тих людей, які вже перехворіли. Це працює в Італії, США. А у нас цього немає ... », - сказав Пальчевський.


Він висловив обурення тим, що замість реалізації дієвих механізмів у боротьбі з коронавірусом в період активного росту захворюваності по країні, чиновники лише звітують про виділені кошти з держбюджету на ці потреби.


«Зате нам розповідають в самий кризовий період, що вони виділили гроші на боротьбу з COVID-19. Це ж наші з вами гроші вони виділяють. Обурює те, що відбувається», - заявив Пальчевський.


Нагадаємо, що гроші з антикризового фонду по боротьбі з коронавірусом пішли на будівництво доріг – 35 млрд грн.; на апарати ШВЛ, ПЛР-тести і доплати лікарям – 8,3 млрд грн.; на допомогу безробітним – 8 млрд грн.


3785Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: