Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Анатолій Саржевський, фото автора
Дата: 31 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2020/07/31/ljudmila-shubina-medichnii-tsentr-u-kropivnitskomu-draiv-medikal-stane-likarneju-dlja-ljudei-a-ne-likariv.htm
фотогалерея, 31 липня 2020

Людмила Шубіна: медичний центр у Кропивницькому «Драйв – Медікал» стане лікарнею для людей, а не лікарів

Анатолій Саржевський, фото автора



Цими словами почала зустріч з журналістами генеральний директор ТОВ «Друкмаш – центр» відома як справжній патріот та людина слова, досвідчений й безкомпромісний управлінець, котрий займається у тому числі благодійництвом та волонтерською діяльністю.


Цього разу подружжя Шубіних стало засновником створення приватного закладу медицини на вулиці Волкова, який пропонує послуги алерголога, акушера – гінеколога, невролога, педіатра, сімейного лікаря , психіатра, проводитиме УЗД – обстеження, сестринські маніпуляції.


За словами Людмили Володимирівни, стаціонарне відділення не планувалося, а основний акцент в діяльності закладу на чолі з головним лікарем, дитячим нейрохірургом за фахом Олександром Івановичем Пизіним, робитиметься за напрямками : Діагностика. Лікування. Реабілітація.


У кожного лікаря є свій номінал в прейскуранті цін, з якими можна ознайомитися безпосередньо на місці. на сторінці фейсбук медичного центру, а також за вказаними телефонами.


Щоб не бути голослівним, викладаю свої світлини для первинного ознайомлення всіх охочих записатися на прийом до фахівців – без нервів, хабарів і довгих черг, а також з належною матеріальною базою.


Вже не веду мову про доброзичливу атмосферу в колективі та у системі: лікар – пацієнт, створення якої гарантується.


Бажаємо здоров’я!


Текст і фото - Анатолий Саржевский




3712Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: