Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 17 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/06/17/nitka-ariadni.htm
культура, 17 червня 2022

Нитка Аріадни


16 червня в бібліотеці-філії №2 відбувся День бібліографії «Нитка Аріадни».Саме такий фразеологізм використовують, коли говорять про бібліографію. Чому саме він? Тому що бібліографія і є для всіх нас тією самою ниткою, способом, який допомагає орієнтуватись в великому світі книг.


Бібліотекар юнацької кафедри провела для відвідувачів мікс «Бібліотурне в історію книги», розповівши про шлях книги від давнини до сучасності  та найдивовижніші книги світу. Під час проведення  нею гри-конкурсу бібліотечних ерудитів «Уважні і начитані» присутнівідповідали на питання, мандруючи країною незвичайних книг. 


Бібліотекар читального залу консультувала відвідувачів по пошуку потрібної інформації відповідної тематики в каталогах і картотеках, мережі Інтернет та провела огляд виставки-рекомендації «Літературні хіти бібліотеки» та періодичних видань бібліотеки.


Завідуюча бібліотекою ознайомила читачів з рекомендаційно-бібліографічними списками літератури. Користувачів зацікавили такі з них: «Нові книги – нового століття», «Знайомтесь, центеніали!» та «Кіровоградський край».


Бібліотекар абонементу провела бібліографічну гру «Ваші орієнтири у виборі книг».


Під час проведення Дня бібліографії  бібліотекарі залучили до читання нових читачів, допомагали користувачам засвоїти та поглибити бібліотечно-бібліографічні знання, розвивали  їхні вміння та навички, необхідні для ефективної роботи з бібліографічною інформацієюта самостійного пошуку  інформаційних джерел засобами бібліографії. 


775Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: