Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 11 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/11/11/garjachi-knigi-dlja-moroznogo-listopada.htm
культура, 11 листопада 2021

Гарячі книги для морозного листопада


У холодну осінню пору любителям читання, як ніколи, хочеться загорнутися у теплий плед, взяти горнятко гарячої кави та до нестями зануритися у цікаву книгу. І для того, щоб читачі бібліотеки-філії №2 мали таку можливість, бібліотекарі провели літературне знайомство з листопадовими новинками, які потішили розмаїттям. 

      

Молодь ознайомилась з книжковою виставкою «Дегустація літературних новинок» де були представлені книги сучасних українських письменників, які вже не перший рік завойовують серця читачів бібліотеки: Юрія Андруховича, Ніни Фіалко, Сергія Жадана, Дарини Гнатко, Андрія Кокотюхи, Світлани Талан, Оксани Забужко, Марини Гримич та інших.

     

Юнаки та дівчата взяли участь у пошуковій  веб-експедиції «Розшукується модна книга» та переглянули   відео: «Творча зустріч з письменницею Дариною Гнатко», «Сергій Жадан - вірші. Нова книга «Псалом авіації», про кохання та життя, найвідоміші найкращі твори», «Презентація книжки Павла Вольвача «20+1, або Земля мертвих»,  «Юрій Андрухович. Три простих питання».

    

Тож запрошуємо любителів читання відвідати нашу бібліотеку та взяти цікаву книгу  для морозного листопадового вечора. 


2683Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: