Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека №12
Дата: 4 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/10/04/zustrinemosja-u-bibliotetsi.htm
культура, 4 жовтня 2021

Зустрінемося у бібліотеці

Бібліотека №12


Бібліотека-філія для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького  гостинно вітала всіх, хто не уявляє свого життя без книги,  в День відкритих дверей. Він був присвячений Всеукраїнському дню бібліотек та пройшов під гаслом «Cвяткуйте з нами ! Читайте у нас!».

  

Програма, як завжди, була насиченою і цікавою, адже працівники бібліотеки запропонували своїм користувачам різноманітні за форматом і змістом заходи. На локації «Хіт-парад новинок літератури» обговорювали літературні новини, нові книги, твори популярних авторів. Під час акції «Відчуй себе бібліотекарем» користувачі дізнавалися  таємниці професії і все, що ховається по той бік бібліотечної кафедри не тільки в будні, а й в санітарні дні.  Крім цього  в бібліотеці відбулися ще й  інші акції:  «Запишись до бібліотеки безкоштовно!»,  «Прощення гріхів» (списання боргів читачам-боржникам),  «Подаруй бібліотеці книгу!».           


На експрес-екскурсію «Там, де живе мудрість»  завітали учні четвертого класу НВО ШДС «Вікторія-П».


Шанувальників селфі очікувала фотозона «З Днем бібліотек», в якій знаходився великий святковий торт з книг. А учасникам бібліотечних заходів була запропонована  фотосушка «Панорама бібліотечного життя».


День відкритих дверей перетворився на справжнє свято для всіх, хто любить і цінує книгу.


1615Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: