Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 4 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/10/04/na-hviljah-bibliotechnogo-zhittja.htm
культура, 4 жовтня 2021

На хвилях бібліотечного життя


30 вересня бібліотека-філія №2 провела День відкритих дверей «На хвилях бібліотечного життя», присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. 


Користувачі бібліотеки вітали колектив зі святом, а бібліотекарі бажали усім, хто любить і шанує книгу, доброго здоров’я, щасливих відкриттів, непрочитаних сторінок і життєвого оптимізму. Кожен, хто прийшов до бібліотеки 30 вересня, мав нагоду безкоштовно зареєструватися і отримати річний читацький квиток, або перереєструватися.  Протягом дня відбувалось багато цікавих презентацій, виставок, ознайомлень з новітніми ресурсами та інформаційними послугами бібліотеки.


В читальному залі бібліотеки проходили огляди книжкових виставок «Літературний глобус», «Новинки літератури». Відбулася презентація власної видавничої продукції бібліотеки «Бібліотечна мозаїка» та знайомство з  діяльністю бібліотеки в мережі Інтернет: з бібліотечним сайтом, сторінкою у Facebook, нашими відео на YouTube. Бажаючі отримали інформацію про головні бібліотеки світу, віртуально подорожуючи. Акцією «Голосуй за кращу книгу», бібліотекарі запрошували читачів долучитися до визначення переможця 5 сезону книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2021», яке проходить з вересня по листопад у бібліотеках по всій країні. І звичайно ж бібліотека долучилась до інформування користувачів про Міжнародну агропромислову виставку Agroexpo 2021, на відкритті якої побував наш колектив. 


На абонементі презентували книжкову виставку «Осіння кольоротерапія», адже осінь час яскравих книг і користувачі бібліотеки мали нагоду в цьому переконатись. 


Вулична локація «Подорож морем преси»  знайомила з періодичними виданнями, які отримує бібліотека. 


Бібліотекарі долучились до фоточеленджу від Української бібліотечної асоціації у Facebook “Бібліотека – твоя точка опори”! 


Вітаємо зі святом, з Всеукраїнським днем Бібліотек!


1468Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: