Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Центральна міська бібліотека для дітей
Дата: 4 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/10/04/bud-stilnim-koristuisja-bibliotekoju.htm
культура, 4 жовтня 2021

Будь стильним – користуйся бібліотекою

Центральна міська бібліотека для дітей


Весела музика, яскраве вуличне оформлення, рекламні акції привертали  сьогодні увагу  мешканців мікрорайону, залучаючи до Центральної міської бібліотеки для дітей. 


До Дня відкритих дверей   бібліотекарі підготували  чудову програму. Яскравими  і незабутніми  стали  квест-екскурсія  «Бібліотека очима дітей», казкова вікторина «Ми всі з казки, ти нас знаєш... Як згадаєш - відгадаєш».   Жваво, з азартом пройшов  літературний  конкурс «Восьме чудо світу». 


Приваблювали користувачів,  організовані у відділах  закладу фотозони  «Бібліотека – твоя точка опори».  Усі бажаючі мали змогу взяти участь у наповненні виставки «Улюблена книга в дарунок бібліотеці».

 

Протягом дня свято переміщалося на  прибібліотечну алею. Як завжди, радував мешканців мікрорайону КнигоТеатр «Буратіно». В ході  акції «Ми за читаюче місто» бібліотекарі дізнавалися у містян чи знають вони місцезнаходження бібліотеки  і чим, крім читання тут можна зайнятися. На пам'ять  всім вручали візитівки бібліотеки  з переліком послуг, що надаються.


Не тільки в свято, а й щодня чекаємо в бібліотеці вас, кропивничани, з відкритими навстіж дверима і серцями.


1599Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: