Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека №18
Дата: 12 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/07/12/u-kropivnitskii-bibliotetsi-18-rozpochavsja-bibliokros.htm
культура, 12 липня 2021

У кропивницькій бібліотеці №18 розпочався бібліокрос

Бібліотека №18


Бібліокрос«Книга надихає – у бібліотеку закликає!»  розпочався у філії №18.Умова для участі – прийти до бібліотеки, обрати цікаву книжку та прочитати!  Акція спрямована на залучення людей до читання книгтриватиме протягом літа.

 

Так просто, скажете? Не тільки просто, а ще й цікаво і дуже оригінально! Читачі зможуть ознайомитись з новими надходженнями, представленими на виставці «Читай удень, читай вночі – у книзі ти знайдеш ключі». На зацікавлених чекають книжкові зупинки - «Казкова», «Хвилинка-цікавинка», «Міфічні барви», «Острів книжкових скарбів», «Бібліотечний калейдоскоп» та інші.


У нагоді кожному стане, виготовлена бібліотекарями, пам’ятка для батьків, бабусь і дідусів «12 кроків, щоб ваша дитина читала».


За свою любов до читання учасники отримуватимуть в подарунок солодкі призи. Отож, зробіть виклик самим собі – приходьте до бібліотеки і читайте, щоб упевнено говорити про себе: «Я все знаю, бо книжки читаю!»


2021Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: