Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 22 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/06/22/vidbudetsja-prezentatsija-pidlitkovogo-fentezi-romanu-kruk-ta-chornii-metelik-vidguk-temnih-snovidin-.htm
культура, 22 червня 2021

Відбудеться презентація підліткового фентезі-роману «КРУК ТА ЧОРНИЙ МЕТЕЛИК. «ВІДГУК ТЕМНИХ СНОВИДІНЬ»


Відбудеться презентація підліткового фентезі-роману «КРУК ТА ЧОРНИЙ МЕТЕЛИК. «ВІДГУК ТЕМНИХ СНОВИДІНЬ», друга частина трилогії Ольги Мігель (в рамках Ювілейного Х-го Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал»).


Дата та місце  проведення: 27 червня о 16:00, вул. Володимира Панченка 6/15, відділ мистецтв, другий поверх книгозбірні


Організатор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.Є.Маланюка


Ювілейний Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» проходить 23-27 червня 2021 р. в умовах карантинних обмежень. Тому частина подій відбуватиметься в онлайновому форматі, що дозволяє значно розширити коло учасників та надає можливість дистанційним відвідувачам стати активними учасниками цього форуму.


Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» та ВГО Українська бібліотечна асоціація започатковують спільний проєкт «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці». Тому наша книгозбірня стала однією з локацій промоції читання та популяризації книг у місті Кропивницький. 


27 червня о 16.00 відбудеться зустріч з українською, сучасною письменницею Ольгою Мігель. Авторка презентує підлітковий фентезі-роман "Крук та Чорний Метелик. Відгук темних сновидінь", другу частину трилогії. Прямий ефір презентації буде транслюватися у соціальній мережі Facebook, на  сторінці бібліотеки.


«Відгук темних сновидінь»  -  довгоочікуване продовження трилогії «Крук та Чорний Метелик», в якому гучно вистрілюють загадки та легенди, закладені в першій частині. Стародавні таємниці світу сновидінь знову пробуджуються, вимагаючи розгадати секрети, заховані в тисячоліттях. А міжнародні політичні інтриги загрожують порушити впевненість країни Ануари в тому, що сотня магів-круків здатна стримати будь-кого від зазіхання на її державні кордони.


За докладною інформацією звертайтесь до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка, ГО ТІМО «Відкриті двері». 


Адреса: вул. Володимира Панченка 6/15, тел..: 0522321012, 0522322401, 0505699007

Сайт - https://lib.kr.ua/ 

Електрона пошта - [email protected].


2335Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: