Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 25 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/05/25/-vesnjana-palitra-junih-hudozhnikiv.htm
культура, 25 травня 2021

«Весняна палітра» юних художників


24 травня у нашій бібліотеці відкрилася виставка робіт І міського дитячого конкурсу образотворчого мистецтва «Весняна палітра». 


Організаторами конкурсу-виставки «Весняна палітра» є Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості. Проходить конкурс за сприяння управління освіти Міської ради міста Кропивницького. 


Запрошуємо усіх бажаючих завітати на гостини до нашої бібліотеки за адресою: вул. Володимира Панченка (Декабристів), 6/15, та переглянути малюнки обдарованих дітей нашого міста. 


Цього року темою робіт організатори обрали ілюстрації до літературних творів місцевих поетів та письменників, зокрема, Олени Надутенко, Павла Чорного, Антоніни Корінь, Антоніни Царук, Василя Левицького, Віктора Близнеця, Олександра Жовни та інших письменників. 


Виставка робіт експонуватиметься у бібліотеці впродовж тижня, а кожен відвідувач може проголосувати за найкращу роботу. 


Додаткову інформацію Ви можете отримати в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка за адресою: м. Кропивницький, вул. Володимира Панченка (Декаббристів), 6/15. Працюємо з 9:00 до 18:00, у п’ятницю з 10:00 до 18.00, вихідний – субота.


Сайт: http://www.lib.kr.ua.


1944Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: