Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 21 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/04/21/a-vi-znaete-scho-plastik-mae-sim-vidiv-i-sortuvati-iogo-potribno-okremo-.htm
культура, 21 квітня 2021

А ви знаєте, що пластик має сім видів і сортувати його потрібно окремо?


У День довкілля користувачі бібліотеки №5 МЦБС м. Кропивницького із задоволенням пограли в гру «ЕКО-МЕМО» та ознайомилися з книгами, які розповідають про вплив людини на навколишнє середовище у зв’язку з науково-технічним прогресом.


Діти навчилися розрізняти типи відходів та їх маркування; дізналися, що можна сортувати, а що — ні. Наприклад, є пластик, який не переробляється. І не кожен папір підійде для макулатури.  Гра заохотила дітей бути екологічно грамотними та дружніми до природи. Екологічна спрямованість гри змусила  замислитися над тим, що кожен може зробити для своєї планети. 


День довкілля дозволяє нам ще раз проаналізувати своє ставлення до оточуючого світу і замислитися над власним вкладом у його збереження. Для цього достатньо лише маленьких кроків: свідоме споживання води, сортування сміття, економія електроенергії, відмова від поліетиленових пакетів й пластикових пляшок тощо. 


Детальніша інформація на сайті нашої бібліотеки: http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/


1621Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: