Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 19 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/04/19/zberezhemo-svii-ridnii-krai-.htm
культура, 19 квітня 2021

Збережемо свій рідний край!


Талановиті юні читачі бібліотеки №5 МЦБС м. Кропивницького обрали цю номінацію під час конкурсу дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ». Цей конкурс приурочений до Всесвітнього дня охорони довкілля та проводиться у рамках Десятиліття дій Організації Об’єднаних Націй з відновлення екосистем (2021 – 2030 рр.).


Усі малюнки, що представлені на огляд, зворушливі, їх об’єднує любов до природи, рослинного і тваринного світу. Роботи дітей виконані в яскравих, світлих кольорах та передають різнобарв’я рідної природи. Малюнки Федорової Поліни «Сонячний птах» та Джафарової Надії «На городі біля тину чепурилася калина» визнані найкращими серед учасників конкурсу в межах бібліотеки. Вони подані до обласної дитячої бібліотеки для визначення регіональних переможців.                                                                                           


Ознайомившись з виставкою-інсталяцією «Послухайте симфонію весни», читачі зацікавилися книгами, які нагадують, що люди не єдині господарі на землі.  Постери із закликами по збереженню природних ресурсів привертають увагу відвідувачів бібліотеки та сприяють вихованню екологічної культури. 


Детальніша інформація на сайті бібліотеки http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/


1910Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: