Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 29 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/03/29/u-bibliotetsi-kropivnitskogo-populjarizujut-knigi-suchasnih-pismennikiv.htm
культура, 29 березня 2021

У бібліотеці Кропивницького популяризують книги сучасних письменників


В бібліотеці-філії №21 розпочалася передвиборча кампанія «Книжкові вибори 2021». Мета цього заходу – популяризувати книжки сучасних дитячих письменників, підвищити імідж книгозбірні; розвивати компетентність читача. Бібліотекарі пропонують свідомо зробити свій читацький вибір шляхом участі в імітаційній грі «Книжкові вибори 2021». Кандидатів на звання «Бестселер бібліотеки 2021» висували найактивніші читачі.

 

Познайомитися з книгами – претендентами, та визначитися за яку з них віддати свій голос можна протягом двох тижнів. В бібліотеці розгорнута передвиборча агітація, та оформлено книжкові виставки з відгуками читачів про улюблені вітчизняні і зарубіжні видання. Про свої книжкові вподобання читачі розповідали також на сторінці бібліотеки в соцмережах, пропонуючи різні творчі конкурси, головоломки, цікаві факти з життя авторів  вподобаних  книг.


Проголосувати за улюблену книгу можна в бібліотеці, починаючи з 27 березня з 10.00  до 1 квітня до 17.00. Бюлетені  для голосування завезені на виборчу дільницю. Підрахунок голосів відбудеться 2 квітня. Нехай ваша улюблена книжка переможе!


1241Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: