Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Віра Резніченко
Дата: 12 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/03/12/kropivnitska-biblioteka-18-u-hhi-stolitti.htm
культура, 12 березня 2021

Кропивницька бібліотека №18 у ХХІ столітті

Віра Резніченко


Навіщо ті бібліотеки у ХХІ столітті?


- Та хто там зараз ходить у бібліотеку? 


Чули такі слова? Чи може самі так вважаєте? Маємо усіх песимістів засмутити! До бібліотеки люди ходять і ходитимуть! За книгою і спілкуванням, за отриманням інформації і навчанням, за емоціями і цікавими майстер-класами... Бібліотека для цього надає необмежені можливості. 


Навіть Громадська приймальня і зустрічі з цікавими особистостями – це теж у бібліотеці. Та багато чого може отримати людина, поринувши у цей мистецько-культурно-навчальний простір. 


Тільки от, якби ще бібліотеки більше підтримувала влада і меценати, то у людей з'явилася б надія на доступ до інформації та отримання культурних послуг безкоштовно і з душею.


А якщо хтось не може прийти до бібліотеки, то бібліотекарі прийдуть до вас додому і принесуть книги.


Для того бібліотеки і існують, щоб давати знання, духовно збагачувати художнім словом кожного та допомагати в самореалізації особистості. 


Бібліотека допомагає людині усвідомити свою духовну сутність. Збагачуючись духовно, кожен знаходить віру в себе, самовдосконалюється, зміцнюючи почуття власної гідності.


Якщо ви відчуваєте у цьому потребу, то скоріш записуйтесь до бібліотеки та ставайте читачем і творцем свого Я. 


А бібліотека №18, що у 101-му мікрорайоні завжди радо чекає своїх читачів!


Адреса: місто Кропивницький, вул. Жадова, 7.


Сайт: https://bibl18kr.io.ua/ 



3246Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Маргарита12 березня 2021 16:14
0
Вже багато років відвідую бібліотеку №18. Читачами є мама, бабуся, я і вже скоро мій маленький син стане читачем:) Все так і є! Бібліотеки потрібні людям і ми підтримуватимемо бібліотекарів та даруватимемо книги бібліотеці. Дякуємо за їх труд і просування культури!
Відповісти
Валентина13 березня 2021 11:33
0
Добре знайома з цією бібліотекою, бо проживаю на 101-му мікрорайоні. Бібліотекарі відкрили для мене світ інтернету, навчили оплачувати комунальні та багато іншого. Це для мого віку, а я вже на пенсії, було як злітати у космос, але мене навчили дівчата з легкістю! Бібліотека – це світ з приємним і інтелектуальним спілкуванням! Дякую!
Відповісти
Віра Володимирівна, завідуюча філією №1813 березня 2021 11:38
0
Дякую нашим читачам за позитивні відгуки! Ми працюємо для людей!
Відповісти
Ярик30 березня 2021 14:50
0
Вдячні бібліотекарям за цікаве дозвілля! З цікавістю переглядаємо архівні відео та старі фотки на сайті бібліотеки. Цікаво було до карантину:( Здоров'я і гарних читачів бібліотеці!
Відповісти
Віра Володимирівна30 березня 2021 14:54
0
Ярик ти був найактивніший учасник театральної студії при бібліотеці.Дякуємо за відгук! А зараз ти сам уже фотографував наших малят та знімав гарне відео для історії. Воно теж вже на сайті бібліотеки. Завжди раді бачити тебе і твою родину!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: