Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека-філія №2
Дата: 29 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2020/12/29/nezvichaini-podii-u-zvichainii-bibliotetsi-.htm
культура, 29 грудня 2020

Незвичайні події у звичайній бібліотеці!

Бібліотека-філія №2


Таку назву мав щорічний звіт перед громадськістю в бібліотеці-філії №2, що відбувся 29 грудня. Про життя установи, її ресурси та можливості розповіла завідуюча бібліотеки. Вона відзначила, що криза, спричинена пандемією COVID-19, не могла не позначитися на роботі бібліотеки. Це була неочікувана форс-мажорна ситуація, але загалом, такий іспит бібліотекарі витримали. Завідуюча розповіла про роботу в умовах карантину, інноваційну діяльність, участь у програмах та акціях, навчання бібліотекарів і користувачів цифровій грамотності, роботу в Facebook. 


Присутні отримали інформацію про нові надходження, ознайомились з  виставкою «Книги, які надихнули кіно»  та буктрейлером до роману Василя Тибеля "Бурштин" на YouTube каналі. Бібліотекарі представили користувачам бібліографічні видання, створені в 2020 році. Завершиться захід оглядом книжкової виставки «Літературні сезони: від Миколая до Різдва» та вітаннями з прейдешніми святами.


Присутні: 15 користувачів бібліотеки.


1999Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: