Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 30 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2020/09/30/mi-pratsjuemo-dlja-vas.htm
культура, 30 вересня 2020

Ми працюємо для Вас


Осінь дарує нам різнобарв’я природи і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек. У бібліотеці-філії №10 відбувся День відкритих дверей під гаслом «Бібліотека@: все тут, всі тут! Щоб потрапити до бібліотеки треба було спочатку відгадати загадку, а далі пройти деякі етапи: скласти слоган про бібліотеку, розгадати ребус, відповісти на питання літературної вікторини. Читачів приємно здивувала програма свята, подарунки та приємні сюрпризи. Гостям були запропоновані презентації, мультимедійні ігри, виставки, оглядові екскурсії, а також конкурси та вікторини.

 

Зацікавила гостей книжкова виставка «А ми новенькі!». Де були представленні  твори  української  та дитячої зарубіжної літератури.


Окрасою дня відкритих дверей стали творчі виставки: «Дитячі руки творять дива»; «Знайомтесь: таланти рідної Завадівки». Присутні розповіли про  свої хобі та улюблені  прочитані книги, які надихнули їх на творчість.


Під час  бібліотечного уроку «Книга і бібліотека в нашому житті» Радо зустрів дітей дідусь Книжкар та розповів їм про появу першої книжки. А потім запросив  до віртуальної бібліоподорожі «У мандри запрошують книги!».  Відвідувачі під час вікторини пригадали казкових героїв мультфільмів і книжок. А подорожуючи країною «Онландією», вчилися знаходити потрібну інформацію  на електронних носіях.


Бібліотечні працівники розповідали відвідувачам про нові бібліотечні послуги.  Дарували на згадку візитки  з бібліотечною символікою, і кольорові кульки. 


Дякуємо за вдячні відгуки наших користувачів, адже ми працюємо для Вас!  Ми завжди чекаємо своїх читачів, двері бібліотеки завжди гостинно відчинені для всіх жителів нашого мікрорайону. Бібліотека – як все красиве і вічне, - буде завжди поруч.


1969Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: