Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: таблоїд
Автор: Україна
Дата: 16 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/tabloid/2018/10/16/nasha-zemljachka-znalasja-u-vidvertii-foto-sesii-dlja-zhurnalu-playboy.htm
таблоїд, 16 жовтня 2018

Наша землячка знялася у відвертій фотосесії для журналу Playboy

Україна


Світлана Катренко, ведуча програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», знялася в ніжній і чуттєвій фотосесії для легендарного чоловічого журналу Playboy. Популярна телеведуча показала, як насолоджується кожною миттю ранку. Світлана впевнена – задоволення починається зі свободи - повідомляє Україна.



Чуттєва, природна і сексуальна – такою в об'єктиві фотографа Діми Баранова постала ведуча «Ранку з Україною». На сторінках жовтневого номера чоловічого журналу Світлана доводить, що свобода – це не ховатися за одяг і макіяж, це значить відкинути сумніви щодо свого тіла і насолоджуватися ним.


«Свобода полягає і в тому, щоб відчути, що все життя просякнуте еротикою, коли ти прокидаєшся від ніжних обіймів і починаєш день з неспішних ласк», – зізнається Світлана Катренко.


Також ведуча каналу «Україна» розповіла про ранковий секс і свій ідеальний початок дня.


«Мій ідеальний ранок – той, який можна провести в ліжку і нікуди не поспішати. Тільки якщо це не ефір каналу «Україна» :) Чи люблю я ранковий секс? Безумовно так. Чи люблю я ранок? Однозначно!», – коментує телезірка.



Варто зазначити, що для Світлани це перший досвід зйомки для глянцевого чоловічого журналу. За допомогою цієї фотосесії ведуча «Ранку з Україною» закликає всіх жінок відкинути стереотипи і жити так, як ви давно хотіли.

«Для мене така фотосесія була справжнім викликом. Було і хвилювання, і ніяковіння. Утім, я рада, що вдалося їх подолати, щоб довести, що кожна жінка – красива і приваблива. Навіть вранці :)», – каже Світлана Катренко.


40386Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: