Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: таблоїд
Автор: Tabloid
Дата: 17 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/tabloid/2016/08/17/do-dnja-narodzhennja-kuzmi-pianoboi-vipustiv-kaver-na-pisnju-skrjabina-video-.htm
таблоїд, 17 серпня 2016

До дня народження Кузьми Pianoбой випустив кавер на пісню Скрябіна (ВІДЕО)

Tabloid



До дня народження покійного музиканта Андрія Кузьменка, якому 17-го серпня мало б виповнитися 48 років, його колега Діма Шуров або Pianoбой випустив кліп на пісню гурту "Скрябін" "Шампанські очі".


У створенні інтерактивного відео взяли участь понад сто простих слухачів, які розмалювали понад дві тисячі картинок


"Шампанські Очі" - одна з багатьох недооцінених і маловідомих пісень Кузьми Скрябіна, який міг щиро та іронічно співати про людські почуття, як ніхто", - зазначив Шуров.


Діма також зауважив, що одразу після концерту пам’яті Кузьми багато хто очікував студійну версію пісні.


"Але певний час займатись цим було занадто боляче. Втім, час минає, Андрій, разом з Девідом Боуї та Джоном Ленноном, вже більше року приглядає за нами зі своєї студії на небесах. І я вирішив, зі згоди його дружини Світлани, якій колись була присвячена ця пісня, все ж таки записати та видати "Шампанські Очі". Це можливість для пісні отримати нове життя і летіти далі, а для мене - ще раз висловити мій безмежний респект одному з кумирів мого дитинства", - поділився Шуров.


Також музикант розказав про ідею кліпу, режисером якого став Андрій Бояр. Він запропонував зробити кліп інтерактивним, запросивши слухачів розмалювати фарбами кожен кадр відео.


"Спочатку, разом з реальними акторами, Анною Ребриковою та Євгеном Вікгорстом, було відзнято історію раптового кохання. Протягом кількох днів герої робили багато романтичних речей, наприклад, їли морозиво, вперше в житті керували автом і стрибали з моста, а потім в одній з галерей Києва відбулась зустріч з piano-family, під час якої було розмальовано фарбами близько 2000 кадрів", - розповів Шуров.




7072Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: