Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: kirovograd24.com, фото - Глафіра Ковальова
Дата: 27 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2013/03/27/sportsmenki-elisavet-basket-na-foto-u-promo-proekti-vid-jane-vika-creative-group-.htm
спорт, 27 березня 2013

Спортсменки "Єлисавет-Баскет" - на фото у промо-проекті від "Jane&Vika Creative Group"

kirovograd24.com, фото - Глафіра Ковальова

На початку тижня керівництво кіровоградського БК «Єлисавет-Баскет» та «Jane&Vika Creative Group» завершили перший етап промо-акції, яка спрямована на популяризацію баскетболу нашому місті, а також – на привернення уваги молоді, зокрема – дівчат, до цього динамічного, цікавого, гармонійного виду спорту.

Завдяки роботі потужної творчої команди, - фотограф Глафіра Ковальова, стиліст Наталя Горбачова та майстер зачісок Анна Тішкус, - створено серію фото спортсменко у незвичних образах. Завдяки відео, яке знімала протягом проекту Глафіра, а також репортажам Дарини Романської (КОДТРК), вже зараз можна зрозуміти, наскільки вишуканими та цікавими вийшли роботи.

Читайте також: Єлисавет-Баскет почав промо-проект спрямований на популяризацію баскетболу

Як розповідає президент клубу "Єлисавет-Баскет" Руслан Згривець, фото будуть використані, у тому числі, для створення сувенірної продукції - календарів, листівок - для фанатів команди. Серед перших результати проекту зможуть побачити читачі журналу «Ланруж», адже вже у квітневому номері капітан команди Олена Жержерунова у незвичному для вболівальників образі буде на сторінках журналу. 

Далі дивіться кілька робочих відео зі зйомок:

Оля Сівакова та Наталя Фрасинюк



 Аліса Назаревич

Олена Жержерунова

6244Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: