Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 6 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/02/06/svitlovidbivachiv-bagato-ne-buvae.htm
суспільство, 6 лютого 2023

Світловідбивачів багато не буває


Юні користувачі бібліотеки-філії №10  взяли участь у майстерні флікерів «Подбайте про безпеку!».Яка відбувається  в рамках проєкту «Амбасадори безпеки», що втілюється за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.

 

Під час майстер-класу  учасники навчилися виготовляти флікери своїми руками, познайомилися з варіантами флікерів різноманітних форм, дізналися як можна зробити одяг та сумку ще більш видимими за допомогою світловідбивних стрічок, що відбивають світло в темряві й допомагають швидше побачити пішохода в нічний час. Присутні із задоволенням виготовляли флікери різного дизайну .Майстерня пройшла цікаво і весело. Діти прийшли до висновку, що маленькі значки,або наклейки допомагають водіям побачити пішохода та велосипедиста у нічний час. Що формула безпеки проста –носити флікери,яскравий одяг,взуття зі світло відбивними елементами та обов’язково дотримуватись правил дорожнього руху. Та прийшли до  висновку, що носіння світловідбиваючих елементів – дієвий  спосіб захистити себе та своїх близьких на дорозі. А також про те, світловідбивачів багато не буває: чим їх більше, тим краще для власної безпеки!


Майстерню флікерів проведено в рамках проекту Громадський хаб «Амбосодори безпеки»,що втілюється Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» за  за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (СUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.


650Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: