Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Вікторія Талашкевич
Дата: 1 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2023/02/01/vechirku-posvjatu-u-volonteri-proveli-v-oleksandrii.htm
суспільство, 1 лютого 2023

Вечірку-посвяту у волонтери провели в Олександрії

Вікторія Талашкевич

Центральна міська бібліотека для дітей Олександрійської міської централізованої бібліотечної системи з минулої осені втілює проект, спрямований на розвиток молодіжного волонтерства. У співпраці із Жіночим просвітницьким центром “Перспектива” книгозбірня провела днями Вечірку-посвяту із підписанням угод та врученням посвідчень юним волонтерам і волонтеркам.


В рамках втілення Молодіжної Волонтерської програми «З любов’ю до дітей, з Перемогою в серці», бібліотека зараз також облаштовує “Простір дієвої молоді”, на платформі якого молоді волонтери і волонтерки надаватимуть громаді такі безоплатні послуги, як «Догляд за дітьми», «Вчимо, граючись», «Щастя в дарунок», Легоклуб та Творча лабораторія. 


“Завдяки спільній праці колективу бібліотеки, команди громадської організації та молоді ми залучили, навчили та об’єднали групу юнаків та дівчат, котрі ведуть активну волонтерську діяльність, набувають досвід, удосконалюють свої знання та допомагають іншим”, - розповідає координаторка проекту Тетяна Троцюк.


Проєкт втілюється у рамках програми «Розвиток і підтримка молоді Кіровоградської області через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: