Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 28 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/09/28/chi-mozhna-robotodavtsevi-podavati-zvitnist-pro-vakansii-cherez-elektronnii-kabinet-.htm
суспільство, 28 вересня 2022

Чи можна роботодавцеві подавати звітність про вакансії через електронний кабінет?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Так, можна. Інформацію про попит на робочу силу/вакансії (форма звітності № 3-ПН) роботодавець може подавати через інформаційно-комунікаційний сервіс «Електронний кабінет роботодавця», що розташований на вебсайті Державної служби зайнятості.


Передбачено, що форма звітності № 3-ПН може подаватися в паперовій та електронній формах. 


Для подання звітності в електронній формі роботодавцю необхідно мати доступ до мережі Інтернет та наявність електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів.


Відправлення форми звітності через кабінет з накладенням електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів, не потребує подальшого підтвердження поданої звітності в паперовій формі. 


Нагадаємо, що з 07 липня 2022 року застосовується нова форма звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)». Форму та Порядок її подання затверджено наказом Міністерства економіки України від 12 квітня 2022 року № 827-22, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25 травня 2022 року за № 565/37901. 


Примітка. Ознайомитись з інформацією про вказану інновацію можна на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/ddmlv


Є питання сфери зайнятості? Контакти тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9


Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot



741Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: