Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 15 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/09/15/moja-suchasna-biblioteka.htm
суспільство, 15 вересня 2022

Моя сучасна бібліотека


Сьогодні у читальному залі бібліотеки-філії №2 МЦБС м. Кропивницького для користувачів було проведено бібліотечний урок на тему «Моя сучасна бібліотека».  Захід було проведено в рамках тижня з бібліотекою «Шлях довжиною в 70 років» (присвяченого 70-річному ювілею бібліотеки). 


Бібліотекар відділу обслуговування розповіла присутнім про бібліотеку-філію №2 та її структурні підрозділи, пояснила правила користування бібліотекою.


Завідуюча бібліотеки ознайомила з пошуково-інформаційним апаратом бібліотеки, її інформаційними ресурсами, як традиційними так і електронними. Розповіла користувачам про сайт бібліотеки, його структуру, послуги які надає бібліотека. Ознайомила з новими надходженнями до бібліотеки,з періодичними виданнями, що отримує бібліотека.


Бібліотекар читального залу розповіла як здійснювати пошук в електронному каталозі, електронних базах даних періодичних видань, презентувала власні видання бібліотеки: рекомендаційно-бібліографічні списки літератури різної тематики. 


Також користувачі мали нагоду познайомитись з виставкою-експозицією «Реліквії нашої бібліотеки» та виставкою-портретом «Портрет читача в інтер’єрі бібліотеки».

            

1317Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Віра16 вересня 2022 15:39
0
Пишаємося нашими колежанками!!! Такий ювілей!!! Процвітання!!!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: