Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 28 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/06/28/pokoivka-profesija-dlja-tih-hto-ljubit-chistotu-i-zatishok.htm
суспільство, 28 червня 2022

Покоївка – професія для тих, хто любить чистоту і затишок


Цінуєте затишок і комфорт, завжди знаходитеся в пошуку ідей, як навести ідеальний порядок в оселі, а відтак, і подарувати хороший настрій навколишнім, –вам до на нас! Служба зайнятості пропонує вам здобути професію «Покоївка».


Лише за 2,5 місяцявикладачі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості допоможуть вам опануватиосновні складовітехнологіїсучасного клінінгу, методи вибору прибирального устаткування і інвентарю, що відповідає екологічним нормам, навчать працювати із засобами для чищення та прибирання.


Тож поспішайте, початок навчання – 04 липня 2022 року.


Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання проводиться безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28. 


751Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: