Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 19 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/11/19/koli-za-spravu-berutsja-gospodari-to-i-rezultat-e.htm
суспільство, 19 листопада 2021

Коли за справу беруться господарі, то і результат є


Протягом багатьох років Новоархангельська районна філія обласного центру  зайнятості співпрацює з ПСП «Синюха»: підбирає кадри, навчає безробітних відповідно до замовлень, організовує тимчасові роботи та ін. Така співпраця, як засвідчує досвід, є результативною. 


Упродовж тривалого часу очолює ПСП «Синюха»  Голобородько Ольга Пантелеймонівна, яка відзначена багатьма державними, обласними та районними нагородами, зокрема «Заслужений працівник сільського господарства України, лауреат рейтингу «Лідер агропромислового комплексу», грамотами та подяками Верховної Ради України та  Кабінету Міністрів України.


Ці нагороди говорять про те, що вона - професіонал своєї справи, вмілий організатор-керівник, ініціатор усіх нових починань. Отож і працює підприємство протягом багатьох років ритмічно, неухильно нарощуючи обсяги виробництва. 


Як і всі сучасні агропідприємства, тут впроваджують у виробництво новітні технології та обладнання. У ПСП «Синюха» розуміють, що виробництво буде конкурентоспроможним лише за умови  наявності кваліфікованих працівників, а тому на підприємстві значна увага приділяється підготовці кадрів за професіями, актуальними на виробництві. У співпраці з службою зайнятості здійснюється професійна підготовка необхідних працівників, у т.ч. за індивідуальними програмами.


Ольга Пантелеймонівна розуміє, що для відродження та розвитку села вкрай необхідно зберегти та примножувати його кадровий потенціал. А тому бізнес повинен бути соціально відповідальним. Сьогодні на даному сільськогосподарському підприємстві працюють 45 мешканців села Синюха та сусідніх сіл. Працівникам підприємства своєчасно виплачується заробітна плата; створюються належні умови праці; вони забезпечені соціальним пакетом.


Ольга Пантелеймонівна небайдужа до розвитку сільськогосподарської сфери на селі: вона є активним учасником пілотних проєктів, що реалізуються в області, орієнтовані на розвиток аграрної сфери, оптимізації та осучаснення підходів до підготовки фахівців сільськогосподарських професій. Наприклад, вона, як  експерт та досвідчений фахівець агросфери, була включена до галузевої фокус-групи з прогнозування ринку праці у сфері сільського господарства, яка узагальнювала результати опитування агропідприємств щодо їх проблем, перспектив та потреб. Нагадаємо, що це опитування проводилося у рамках реалізації на Кіровоградщині пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. 


Тож, з нагоди Дня працівників сільського господарства щиро вітаємо всіх аграріїв з їх професійним святом, бажаємо їм міцного здоров'я, а працьовиті руки, природна мудрість, чималий професійний досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.


974Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: