Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 19 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/03/19/uchasnikam-konkursu-na-zdobuttja-premii-imeni-pauchenka-vruchili-podjaki.htm
суспільство, 19 березня 2021

Учасникам конкурсу на здобуття премії імені Паученка вручили подяки


У художньо-меморіальному музеї О. О. Осмьоркіна міста Кропивницького відбулися урочистості з нагоди вшанування талановитих майстрів, які брали участь у конкурсі на здобуття обласної премії в галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка.


Як відомо, цьогоріч переможців конкурсу не визначено, тим не менш, конкурсна комісія прийняла рішення за багаторічну працю, значний внесок у розвиток історико-художнього потенціалу області  нагородити учасників Подяками обласної ради, інформує сайт обласної ради.


У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» нагороджено майстриню з декоративного розпису та тістопластики Світлану Стороженко, майстриню з декоративного настінного розпису та писанкарства, члена Національної Спілки майстрів народного мистецтва України Тетяну Стороженко, майстра-писанкаря, члена Національної Спілки майстрів народного мистецтва Сергія Яковенка.


Голова обласної ради, представник ПП "Слуга Народу" Сергій Шульга привітав талановитих земляків, побажав їм подальшої наснаги у творчості, успіхів і подальших перемог.


Він також подякував  керівнику музею, багаторічному члену конкурсної комісії обласної премії імені Якова Паученка  Віті Черновій  за копітку творчу роботу очолюваного нею  колективу і вручив на згадку годинник.


1483Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: