Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 26 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/26/maisternja-rukodillja-malva-realizovanii-proekt-gromadskogo-bjudzhetu-2020.htm
суспільство, 26 лютого 2021

Майстерня рукоділля "Мальва" - реалізований проєкт Громадського бюджету-2020

В селі Макариха Дмитрівської сільської територіальної громади відкрилась  напрочуд атмосферна майстерня рукоділля “Мальва”- черговий  проєкт Громадського бюджету -2020. 


Простора і світла, білосніжна та з безліччю невипадкових акцентів. На  стінах розташувався намальований пейзаж села Макариха. Прикрасою кімнати стала інсталяція:  пузатий гарбуз в’ється та перелазе через  тин, який обсіли вправно сплетені з сіна кури. Милують око в куточках  майстерні маки та мальви, зроблені власноруч майстринями села.   На поличках різними кольорами сяють гори ниток. Повсюди визирають рукодільні дрібниці, які немов формують єдину тематичну експозицію. Це простір для творчості, а також для майстер-класів і творчих ідей. Майстерня рукоділля «Мальва» оснащена новим сучасним обладнанням.


Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль  привітала з відкриттям та перерізала символічну стрічку. Організатори заходу висловили  слова вдячності за сприяння в реалізації проєкту ініціатору ідеї Борзовій Людмилі Іванівні, депутату Дмитрівської сільської ради Дебелому Генадію В’ячеславовичу, небайдужим громадянам: Дебелому В’ячеславу Григоровичу,  Касапенко Сергію Миколайовичу, Конишеву Олександру Михайловичу, Прудкій Аллі Євгенівні і окрема подяка  в допомозі написання проєкту - Ціцей Олександрі Андріївні.


Атмосфера в майстерні «Мальва» надихає на творчість і бажання творити.




            

1357Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: