Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 24 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/24/pravilna-dzhinsa-foto-.htm
суспільство, 24 лютого 2021

Правильна джинса (ФОТО)


Ця історія почалася із програми «РадіоМайдан», котру почула Галина Сергіївна, і вирішила принести до Гончаренко центру цілий пакунок із джинсами. Щоб сировину передали у Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі та дівчатка пошили екосумки, рюкзачки і прихватки.


Галина Сергіївна розповіла керівництву центру, що від покійної мами-кравчині у неї залишились десяток книг по крою та шиттю, котрі вона була б рада передати у ліцей.


Вчора, коли директорка Гончаренко центру Вікторія Талашкевич забрала пані Галину і привезла з книжками у ліцей, туди ж навідалися журналісти програми «День за днем» від Суспільне Кропивницький, і нежданно-негаданно вдалося записати чудову теплу сімейну історію, котра вилилася в історію допомоги.


Бо ж пошиті дівчатками-ученицями ліцею екосумки та інші вироби будуть 18 березня продані на міському ярмарку, щоб зібрати кошти для стареньких у будиночку «Затишна оселя» у селі Аджамка.


 Тепер організатори акції готують листа на Кропивницька міська рада, щоб ярмарок дозволили провести на площі біля муніципалітету. І ще отримали згоду від «Банку речей» допомогти з підкладковою тканиною для виробів.


Синергія, співпраця, добро - це акція «Правильна джинса»!


Якщо маєте джинси – приносьте до 1 березня за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх.





                   


1400Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: