Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Людмила Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 18 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/18/vibir-profesii-vpevnenii-krok-do-uspishnoi-kar-eri.htm
суспільство, 18 лютого 2021

Вибір професії – впевнений крок до успішної кар’єри

Людмила Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


На сьогоднішній день світ професій різноманітний, проте попит на них – дуже мінливий, тому й не дивно, що випускники шкіл часто не можуть визначитись зі своїм професійний майбутнім. Поінформувати про актуальні на ринку праці професії  та допомогти учням у цій складній справі,– одне із основних завдань фахівців з профорієнтації служби зайнятості.


Днями фахівцем Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Людмилою Базюк, для учнівської молоді дев’ятих класів Знам'янського НВК «ЗШ №3 – гімназія» було проведено профорієнтаційний захід на тему «Моя майбутня професія».

 

У процесі жвавого спілкування молодь не лише отримала корисну інформацію про актуальні професії на ринку праці та навчальні заклади, у яких можна здобути омріяну професію, а й дізналася про підприємства та організації, до яких можливо працевлаштуватися після закінчення навчання.


Крім того, для старшокласників, які стоять на порозі професійного вибору, корисною була й інформація про Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри, за допомогою якої можна дізнатися багато цікавого і нового про себе, свої професійні схильності та здібності, краще зрозуміти власні професійні інтереси.


«Якщо є бажання отримати цікаву і гідно оплачувану роботу у найближчому майбутньому – потрібно правильно визначити пріоритети вже сьогодні, а працювати над їх досягненням – вже зараз!», – саме таким є висновок профорієнтаційного заходу, який спільно сформулювали дев’ятикласники.



1374Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: