Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібліотека-філія №10
Дата: 17 лютого 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/02/17/shanuemo-pam-jat-geroiv.htm
суспільство, 17 лютого 2021

Шануємо пам’ять героїв

Бібліотека-філія №10


Революція Гідності сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму і показала важливість національної ідеї. Наше суспільство здобуло право на зміни. Україна заплатила високу ціну за свій європейський вибір на Майдані і продовжує платити у війні на Донбасі.


Переглядаючи відео презентацію документальних фільмів про події Революції Гідності «Біль мого народу, юні користувачі бібліотеки-філії №10 прийшли до висновку, що значення тих подій неможливо переоцінити. Адже, протягом листопада 2013 –лютого 2014 років відбулося найважливіше для української нації – пробудження свідомості суспільства.


І варто зазначити, що саме на Майдані народилася нова нація – українська, народ якої готовий стояти до кінця. Для цих людей надія помирає останньою, вони готові віддавати свої життя за достойне майбутнє своєї сім'ї, своїх дітей, своєї рідної землі. Євромайдан уже стає історією, відходить на другий план на тлі російської військової агресії. Тому дуже важливо зберегти та передати нащадкам правду про події та перемоги того часу. Тож гідність і свобода – це майже одне й те саме. Одне не може без іншого. Ми повинні завжди пам'ятати і шанувати пам'ять Героїв.  Гідність – це щось невидиме, але таке важливе для кожної людини.


1553Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: