Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 19 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/01/19/pislja-vtruchannja-prezidenta-tsina-na-gaz-dlja-naselennja-stala-nizhchoju-nazarenko.htm
суспільство, 19 січня 2021

Після втручання президента, ціна на газ для населення стала нижчою – Назаренко



З лютого споживачі газу сплачуватимуть за носій менше. На цьому під час зустрічі з представниками Громадської ради при Кіровоградській ОДА наголосив очільник регіону Андрій Назаренко сьогодні, 19 січня.



Він зазначив, учора на своєму позачерговому засіданні Кабінет Міністрів ухвалив граничний тариф на газ для населення.



«Після втручання президента, в Україні запроваджується державне регулювання ціни на газ на період карантинних обмежень. Станом на січень, тариф на газ у Кіровоградській області один із найнижчих в Україні – 7,22 гривні за кубометр, бо купуємо носій напряму в «Нафтогазу». Тим не менш, з лютого газ іще трохи здешевшає – ціна буде не вищою за 6,99 гривні. Також держава сьогодні працює над тим, щоб визначити максимально граничний тариф і на розподіл газу», – сказав Андрій Назаренко.
Голова облдержадміністрації зауважив, для інших регіонів, де тариф сягав 10 гривень і більше, визначення граничної ціни суттєво зменшить суми в платіжках.



Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський доручив знизити ціну на газ для населення.



        

1814Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: